Novosti Sport Događanja

Dvije srebrne i dvije brončane medalje za Karate klub Jastreb

06.05.2019. / Redakcija

Dana 4. svibnja u Srbiji na međunarodnom natjecanju „Trofej Raška 2019“, nastupila je naša mlada juniorska reprezentacija u sastavu: Igor Vrban, Anton Baždarić, Jakov Fember, Leo Marković, Dominik Kuča, Filip Ramić, Roko Mihalinec i naš Karlo Volarić. Na natjecanju je nastupilo 470 natjecatelja iz 70 klubova (tri države).

-Naši natjecatelji u pojedinačnom nastupu osvojili su četiri medalje i to: dvije srebrne i dvije brončane- kažu iz Karate kluba Jastreb.

Srebrne medalje osvojili su Jakov Fember  – u kategoriji kategoriji juniori borbe do 55 kg, Roko Mihalinec – u kategoriji juniori borbe do 68 kg.

Brončane medalje osvojili su Leo Marković – u kategoriji juniori borbe do 68 kg i Karlo Volarić – u kategoriji juniori preko 76 kg.

U ekipnom nastupu njihova selekcija osvojila je drugo mjesto.

-Čestitke svim našim natjecateljima, a posebno našem Karlu koji je u svom prvom nastupu za reprezentaciju Hrvatske osvojio dvije medalje i time dostojno prezentirao naš Klub, Grad i Hrvatsku- poručuju iz Karate kluba Jastreb Jastrebarsko.

Galerija slika

Dvije srebrne i dvije brončane medalje za Karate klub Jastreb Dvije srebrne i dvije brončane medalje za Karate klub Jastreb

Podijeli