Novosti Sport Događanja

Efikasno prijepodne na Centrali!

05.11.2018. / Redakcija

Nogometaši Jaske su u dvoboju 13. kola 1. županijske nogometne lige zapad remizirali protiv Mladosti iz Kraja Donjeg. Utakmica je završila 3:3, a gledatelji su nakon 0:3 vodstva gostiju svjedočili „one man showu“ u režiji Ivana Borkovića.

Slično kao i proteklog vikenda na gostovanju kod Novaka, ponovno su Jaskanci odigrali dramatičnu utakmicu, no ovoga puta potpuni preokret je izostao. Prvo poluvrijeme prolazi u ne toliko zanimljivoj igri i bez pravih prilika, a gosti koriste dvije prilike i na odmor odlaze s prednošću od dva pogotka. Već nakon nekoliko minuta igre u drugom dijelu novi šok za domaće u vidu trećeg pogotka u mreži Budinšćaka. Jaskanci nakon toga kreću na „sve ili ništa“ što donosi „prekomandu“ stopera Borkovića u vrh napada kao što je to bilo i u prethodnoj utakmici. „Vatrogasno“ rješenje za neefikasan napad urađa plodom već u 55. minuti kada Borković smanjuje na 1:3.

Pet minuta kasnije u skoku je najviši Borković i pogađa stativu, a na odbijenoj lopti je najbrži kapetan Šimanović i vraća rezultatsku neizvjesnost. Psihološka prednost se tada seli na domaću stranu, a Borković je ponovno najviši u skoku u 78. minuti kada svojim drugim pogotkom izjednačuje na 3:3. Ponadala se domaća publika „reprizi“ iz Novaka i potpunom preokretu, no ubrzo Matija Mravunac dobiva drugi žuti karton pa Jaskanci s igračem manje ipak teže dolaze u šanse i rezultat se više ne mijenja. Osvojenim bodom nakon nove dramatične utakmice Jaska se i dalje nalazi u sredini prvenstvene ljestvice te neopterećena ulazi u završnicu jesenske dionice prvenstva. (LC)

Podijeli