Novosti Sport Događanja

Ekspresna Skupština Sportske zajednice

22.12.2017. / Igor

Sportska zajednica Grada Jastrebarskog sinoć je održala redovnu sjednicu Skupštine na kojoj je usvojen financijski plan kao i plan rada za nadolazeću 2018. godinu. Uz to doneseno je još nekoliko tehničkih odluka. 

Bila je ovo nikad brže gotova Skupština unazad nekoliko posljednjih godina. Kroz devet točaka dnevnog reda predsjednik Zajednice Domagoj Šlat prošao je za manje od pola sata. A da su stvari u Zajednici krenule na bolje potvrđuje kako su sve odluke donesene jednoglasno te da ni po jednoj nije bilo rasprava.

Financijski plan za 2018. godinu iznosi 1 449 000,00 kuna, što je povećanje od 40 tisuća u odnosu na prošlu godinu, a uz to osigurana su i sredstva u iznosu od 400 tisuća kuna za ulaganja u sportsku infrastrukturu. Sredstva će se udrugama raspodijeliti prema kriterijima koji su usvojeni još lani.

-Bez kvalitetnog ulaganja u udruge i sportsku infrastrukturu sport nam neće moći ići prema naprijed. Osigurali smo minimalno povećanje, pokrenuli smo taj kotač kontinuiranog ulaganja u sport- istaknuo je predsjednik Sportske zajednice Domagoj Šlat koji se nada kako će Zajednica u sljedećim godinama moći podržavati i školovanje trenera.

Uz prihvaćanje financijskog plana i plana rada za 2018. godinu skupštinari su primili na znanje kako se iz članstva Zajednice briše Tenis klub Jastreb koji se gasi te da se Statu nadopunjuje mogućnošću da Zajednica obavlja gospodarsku djelatnost.

Galerija slika

Ekspresna Skupština Sportske zajednice Ekspresna Skupština Sportske zajednice Ekspresna Skupština Sportske zajednice Ekspresna Skupština Sportske zajednice Ekspresna Skupština Sportske zajednice Ekspresna Skupština Sportske zajednice Ekspresna Skupština Sportske zajednice

Podijeli