Novosti Sport Događanja

Fenomenalni karatisti 'Jastreba' na međunarodnom natjecanju u Ivancu ugrabili 12 medalja!

21.10.2019. / Petar Brnada

U Sportskoj dvorani Srednje škole u Ivancu protekle subote održano je međunarodno karate natjecanje „12. MEMORIJALNI KARATE TURNIR IVANEC“ na kojemu su odličan rezultat ostvarili mladi karatisti iz Karate kluba Jastreb.

Na ovom međunarodnom natjecanju nastupila su 43 kluba iz Hrvatske, Slovenije i BiH, sa više od 400 natjecatelja, a mladi Jaskanci osvojili su 12 medalja: 7 zlatnih, 2 srebrne i 3 brončane.

Zlatom su se okitili Šimun Hodak – u kategoriji cicibani borbe preko 24 kg i u kategoriji mlađi učenici borbe do 34 kg, Domagoj Vancaš – u kategoriji mlađi učenici borbe do 38 kg, Leona Sporiš – u kategoriji učenice borbe do 45 kg, Stipe Rukavina – u kategoriji kadeti borbe do 68 kg, Lucija Hodak – u kategoriji juniorke borbe preko 59 kg, te Luka Vučinić – u kategoriji seniori borbe do 67 kg.

Srebrne medalje izborili su Marko Kovačević – u kategoriji kadeti borbe preko 70 kg te Karlo Volarić – u kategoriji juniori borbe do 76 kg.

Što se tiče medalja brončanog sjaja njih su zaslužili također fenomenalni Vitali Ivan Stojković – u kategoriji mlađi učenici borbe preko 38 kg, Pavao Ciban– u kategoriji mlađi kadeti borbe do 57 kg te Mišel Pađan – u kategoriji kadeti borbe do 52 kg.

Postignutim rezultatima Karate klub „Jastreb“ osvojio je ukupno treće mjesto od 43 kluba koji su se natjecali na međunarodnom natjecanju u Ivancu.

Galerija slika

Fenomenalni karatisti 'Jastreba' na međunarodnom natjecanju u Ivancu ugrabili 12 medalja! Fenomenalni karatisti 'Jastreba' na međunarodnom natjecanju u Ivancu ugrabili 12 medalja! Fenomenalni karatisti 'Jastreba' na međunarodnom natjecanju u Ivancu ugrabili 12 medalja! Fenomenalni karatisti 'Jastreba' na međunarodnom natjecanju u Ivancu ugrabili 12 medalja! Fenomenalni karatisti 'Jastreba' na međunarodnom natjecanju u Ivancu ugrabili 12 medalja! Fenomenalni karatisti 'Jastreba' na međunarodnom natjecanju u Ivancu ugrabili 12 medalja!

Podijeli