Novosti Sport Događanja

FOTO: CB Kiss najbolji u Dragovanščaku

12.06.2017. / Igor

Slavljem igrača CB Kiss Goli Vrh završilo je ovogodišnje sedamnaesto izdanje Malonogometne lige Prigorja koja se igrala u Dragovanščaku u organizaciji Malonogometnog kluba Prigorac. 

U finalnom susretu konobari Kissa su s 4:1 svladali Braceke iz Krašića. Treće mjesto boljim izvođenjem udaraca sa sedam metara pripalo je CB Mirjani.

Tri prvoplasirane momčadi osim novčanih nagrada nagrađene su peharima i medalja, dok su najbolji pojedinci; igrač Josip Balen (CB Kiss), vratar Danijel Budinščak (CB Mirjana) i strijelac Josip Jurinić (CB Mirjana) nagrađeni statuama.

Ovogodišnja je liga odigrana u nešto izmijenjenom rasporedu kroz dvije večeri što je kod svih sudionika, ali i posjetitelja popraćeno pozitivnim reakcijama.

-Sve je bilo odlično, od kvalitetnog i atraktivnog nogometa pa do posjete zbog čega smo jako zadovoljni. Izgleda kako smo pogodili s osmišljenom fazom natjecanja što potvrđuje i završnica na kojoj se okupio nikad veći broj čemu su svjedočile pune tribine- o ovogodišnjoj ligi će tajnik MNK Prigorac Nedeljko Kozlovac.

REZULTATI ZAVRŠNICE
ČETVRTFINALA: Braceki Krašić – MNK Domagović 2:1, CB Kiss-CB Madona 4:0, Kuna i prijatelji – MNK Prigorac 6:1, CB Mirjana Transporti Prebeg – MNK Slavetić 3:1
POLUFINALA: Braceki Krašić – CB Mirjana Transporti Prebeg 2:1, CB Kiss – Kuna i prijatelji 2:1
FINALE: CB Kiss – Braceki Krašić 4:1

Galerija slika

FOTO: CB Kiss najbolji u Dragovanščaku FOTO: CB Kiss najbolji u Dragovanščaku FOTO: CB Kiss najbolji u Dragovanščaku FOTO: CB Kiss najbolji u Dragovanščaku FOTO: CB Kiss najbolji u Dragovanščaku FOTO: CB Kiss najbolji u Dragovanščaku FOTO: CB Kiss najbolji u Dragovanščaku FOTO: CB Kiss najbolji u Dragovanščaku FOTO: CB Kiss najbolji u Dragovanščaku FOTO: CB Kiss najbolji u Dragovanščaku

Podijeli