Novosti Sport Događanja

Gradsko Priznanje za Hrvoja Majcunića

29.08.2018. / Maja Peranić

Povodom senzacionalnog rezultata kadetske hrvatske košarkaške reprezentacije, osvajanja zlata na nedavnom Europskom U-16 prvenstvu održanom u Novom Sadu, reprezentativca iz Jastrebarskog Hrvoja Majcunića priznanjem je nagradilo i Gradsko vodstvo.

Na nedavnom Europskom prvenstvu u košarci za kadete naša izabrana vrsta okitila se zlatom nakon pobjede 71:70 protiv Španjolske. Dijelom te sjajne europske priče bio je i Jaskanac Hrvoje Majcunić koji je u svoj grad tako donio novo europsko odličje.



Zbog tog posebnog dostignuća mladog i uspješnog sportaša koji je svoje prve košarkaške korake napravio u Jaski, prilikom prijema u Gradskoj upravi, uručeno mu je "Priznanje Gradonačelnika" za posebna sportska dostignuća te prigodan poklon.

Za obitelj Majcunić ovo nije prva reprezentativna medalja. Podsjetimo, stariji brat Ivan u svojoj kolekciji ima dvije medalje: broncu s Europskog prvenstva, te srebro sa Svjetskog prvenstava, kada ih je u finalu tek nakon produžetaka zaustavila reprezentacija SAD-a.

(foto/izvor:Grad Jastrebarsko)

Podijeli