Novosti Sport Događanja

Hat-trick Bašića i petarda Jastrebova u mreži Lekenika, dvoboj s Tigrovima za kraj polusezone također na Centrali

13.11.2023. / Damir Žbulj

Izuzetno uvjerljivi su bili nogometaši Jaske Vinogradar u 14. kolu 4. NL Središte Skupina B protiv gostiju iz Lekenika. Dvoboj je bio odlučen već u prvom poluvremenu, dok je u nastavku Kelava postavio na konačnih 5:0.

Već u samom otvaranju utakmice upravo je Kelava iz slobodnog udarca uzdrmao gredu, ali je Bašić prvi na odbijenoj lopti za početnu prednost domaćih. Nekoliko minuta kasnije Ivan Miščin je povećao prednost, a isti igrač je i asistent za drugi pogodak Bašića, koji je u završnici prvog dijela, na svoj imendan, kompletirao hat-trick.

Dobar posao obavio je i vratar Braje, koji nije dozvolio Lekeniku niti počasni pogodak.

Kelavi je za peti pogodak Jastrebova asistirao upravo posebno inspirirani Bašić, junak ovog uvjerljivog slavlja.

Za ekipu Sanjina Lucijanića su igrali Braje (od 84. Pustaj), M. Miščin, Krnjus, Kelava (od 84. Pleše), Kordić (od 78. Obradović), Bašić, Tv. Nad (od 67. Borovec), I. Miščin, Kosanović, Španić, Meter.

"Čestitke cijeloj momčadi i navijačima koji su lijepo popunili tribinu Centrale, a posebno navijačkoj skupini Mali Jastrebovi predvođenoj neumornim Danielom Dolanjskim!"

Iako je ovo trebala biti posljednja domaća utakmice Jaske Vinogradar, u dogovoru klubova zamijenjeno je domaćinstvo za utakmicu Jaske Vinogradara i Tigra Svete Nedelje, u sklopu posljednjeg ovogodišnjeg 15. kola 4. NL Središte Zagreb B. Dvoboj Jastrebova i Tigrova igrat će se u subotu na Centrali, 18. studenog, s početkom u 14 sati.

 

 

 

 

 <

Standings provided by Sofascore

Podijeli