Novosti Sport Događanja

Humanitarni maraton: Priključite se za pomoć djeci

28.06.2018. / Maja Peranić

U sklopu manifestacije „Ljeto u Jaski“ koja će se ove nedjelje, 1. srpnja, održati u Perivoju dvorca Erdödy, Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme već tradicionalno, sedmu godinu zaredom, organizirat će Humanitarni 6-satni ultramaraton u trčanju i hodanju. 

Ultramaraton počinje točno u podne i traje do 18 sati, a trči se ili hoda u krugu Parka u dužini od 800 metara. Ova aktivnost nema natjecateljski karakter, ali kao i prethodnih godina ima humanitaran predznak.

-I ove godine svi sudionici će pridonijeti jednom humanom činu, prikupljanju novca za djecu s poteškoćama u razvoju – ističu organizatori koji pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže u hodanju ili trčanju koliko tko želi i može.

Tradicionalno već sad četvrtu godinu ovo događanje će popratiti Hrvatski strukovni sindikat kontrolora letenja i Hrvatska udruga kontrolora letenja koji će pružiti potporu sponzoriranjem pretrčanih krugova, odnosno kilometara.

-Pozivaju se svi sportaši, rekreativci i šetači da svojim sudjelovanjem pomognu ovoj humanitarnoj akciji – istaknuli su iz DZSR Jastreb extreme.

Galerija slika

Humanitarni maraton: Priključite se za pomoć djeci

Podijeli