Novosti Sport Događanja

Jamnica i dalje u igri za naslov prvaka

30.05.2017. / Igor

Nogometaši Jamnice u 32. kolu Jedinstvene županijske lige u Pisarovini su s 4:0 svladali momčad Lomnice, ostavši na razmaku od tri boda iza vodeće Croatije koja je u ovom kolu s 3:0 porazila Mraclin. 

Prvih pola sata mreže su u Pisarovi mirovale, jer nije bilo nekih značajnih prilika, no u 27. minuti Josip Gusković namjestio je svoje nišanske sprave te je s 18 metara majstorski pogodio za vodstvo Jamnice, čiji su igrači u 44. minuti preko Dominika Peršina poveli s 2:0.

Ovim pogotkom bilo je riješeno i pitanje pobjednika, jer u nastavku susreta gosti su bili bez ikakvih ambicija, dok su Jamničari u laganom ritmu nastavili igru na jedan gol. Još jednim golom Dominika Peršina i Zvonimira Peršina Jamnica je došla do uvjerljive pobjede koja je mogla biti i još izraženija da su napadači bili samo malo precizniji, te da na golu gostiju nije bio vrlo dobri Budimir.

Kraj prvenstva s velikim se nestrpljenjem očekuje u Kupincu koji u posljednje vrijeme nije niti sjena momčadi s početka prvenstva. To najbolje pokazuju rezultati, koji su razočaravajući, prvenstveno zbog previsokih poraza od momčadi s kojima su Kupinčani jesenas bili alpari. Posljednju gorku pilulu momčad je popila u Zdencima gdje ih je domaći Vatrogasac porazio sa 7:1.

Podijeli