°C 4

Jamnica i ove godine organizira turnir mladeži

15.11.2017.

Igor

Nogometni klub Jamnica prije tri godine je pokrenula memorijalni malonogometni turnir mladeži Ivica Rožić- Roki koji se igra u čast nekadašnjeg njihovog igrača. Odaziv momčadi u protekle dvije godine bio je odličan, istome se organizatori nadaju i ove godine.

-Prve godine na turniru je sudjelovalo 96 momčadi u pet kategorija, a prošle godine 86 u šest kategorija. Na turniru su sudjelovali klubovi iz Krapine, Jaske, Zagreba, Samobora, Gline, Virovitice, Rijeke, Bjelovara, Velike Gorice, Karlovca, Slatine- kažu iz Nogometnog kluba Jamnica koji će i ovogodišnji turnir organizirati kroz tri vikenda.

Zadnjeg vikenda u studenome (25./26. studeni) igrat će se u kategoriji limača i prstića, dok će tijekom dva vikenda u prosincu na parket sportske dvorane u Pisarovini istrčati mlađi i stariji pioniri (2./3. prosinca), te kadeti i juniori (9./10. prosinca).

Prijave za sudjelovanje primaju se do 20. studenoga za prstiće i limače, do 27. studenoga mogu se prijaviti momčadi u kategoriji mlađih i starijih pionira, dok se do 4. prosinca primaju prijave za kategoriju kadeta i juniora. Kotizacija je 300 kuna, a prijave se primaju na broj 099/610 – 3377 (Damir Krpan) ili na mail damir.krpan@zg.t-com.hr.