Novosti Sport Događanja

Jamnica pobjednik Kupa

25.05.2017. / Igor

Nogometaši Jamnice pobjednici su Kupa Nogometnog središta Jastrebarsko nakon što su jučer u finalnoj utakmici na Centrali s 3:1 svladali Jasku. 

Dugo je Jamnica lomila žilave Jaskance koji su se čvrsto postavili u obrani i čekali svoju priliku iz kontranapada. Tako su i poveli golom Jurinića u 22. minuti. U drugom dijelu do izražaja je ipak došla kvaliteta Jamnice koja je preokrenula rezultat u svoju korist.

Odmah an startu nastavka Gusković je pogodio za izjednačenje, da bi odluka o pobjedniku pala u posljednje dvije minute. Najprije je Vidak u 88. minuti donio vodstvo Jamnici, da bi drugim zgoditkom slavlje momčadi trenera Siniše Miokovića potvrdio najbolji igrač susreta, Josip Gusković.

KUP NS JASTREBARSKO, FINALE
NK JAMNICA – NK JASKA 3:1 (0:1)
STRIJELCI: 0:1 Jurinić (22), 1:1 Gusković (46), 2:1 Vidak (88), 3:1 Gusković (90)
NK JAMNICA: Braje, Vidak, Grčević, Zelenika, Mihalić,Tuka, D. Peršin, Vračević, Skorin, Britvec (od 90. Idžan), Gusković. TRENER: Siniša Mioković
NK JASKA: Budinšćak, Španić, Šimanović, Miljević, Majdandžić (od 55. Vidaković), Mravunac, Jurinić (od 66. M. Mravunac), Bradvić, Novosel, Budna, Borković. TRENER: Damir Katovčić

Podijeli