Novosti Sport Događanja

Jamnica poražena u Kerestincu

15.05.2017. / Igor

Nakon odigranog 29. kola Jedinstvene županijske lige u kojem je Jamnica poražena u Kerestincu, a Croatia u Zdencima odigrala neodlučeno stanje na tablici dodatno se zakompliciralo. Naime novim pobjedama Bistra i Gorica II smanjili su zaostatak za vodećim dvojcem.

Ulazimo u zanimljivu završnicu u kojoj Jamnica i Gorica imaju odigrano po utakmicu manje, a ekipama Bistre i Croatie predstoje susreti s ekipom Gorice II i pauziranje. Sve to jamac je zanimljive i neizvjesne borbe za anslov prvaka i odlazak u Međužupanijsku ligu.

Jamnica je u Kerestincuigrajući bez Vračevića, Guskovića i Britveca odigrala najslabiju utakmicu ove sezone i zasluženo je poražena s 1:0.

-Ekipa je opterećena kartonima i ozljedama te igrajući u ritmu nedjelja-srijeda- nedjelja pomalo gubi dah u borbi za naslov, ali do kraja je u igri još 15 bodova- poručuju iz Pisarovine gdje optimizam nije splasnuo.

Kupinec je doživio pravi potop u domaćem susretu protiv Bistre doživjevši težak poraz od 7:0 kojim se Bistra Jamnici primakla na dva boda zaostatka s utakmicom više. U ostalim susretima 29. kola postignuti su sljedeći rezultati; Rakovec-Sloga SU-ZA 4:1, Naftaš Ivanić-Lukavec 3:1, HNK Gorica II-Strmec 4:2, Mraclin-Klas 0:2, Lomnica-Laduč 3:0 i Vatrogasac-Croatia 3:3.

Podijeli