Novosti Sport Događanja

Jamnica u stopu prati Croatiju

25.04.2017. / Igor

Na vrhu Jedinstvene županijske lige izdvojile su se momčadi Croatije i Jamnice koje pred ostatkom ligaškog društva imaju solidnu bodovnu zalihu i teško da će ova dva sastava netko izgurati s vodećih pozicija.

I dok je forma Croatijih igrača tijekom cijelog proljeća konstantna, igrači Jamnice u posljednje su se vrijeme podigli igrači i rezultatski što potvrđuju i dvije posljednje pobjede protiv neugodnih momčadi Bistre (3:2) te Naftaš Ivanića (3:1) u posljednjem 25. kolu. Za 16-to ovosezonsko slavlje Jamnice strijelci su bili Zelenika, Skorin i Peršin.

-Ovog puta stvarno moram pohvaliti dečke koji su imali kvalitetnu izvedbu tako da rezultat, ali i naša pobjeda niti jednog trenutka nije došla u pitanje- o utakmici u Ivanić-Gradu će trener Jamnice, Siniša Mioković.

Ovo kolo sretno je bilo i za nogometaše Kupinca koji su pogotkom Mravka s 1:0 svladali Lukavec učvrstivši tako svoju poziciju u sredini redoslijeda.

U ostalim utakmicama 25. kola igrali su; HNK Gorica II-Rakovec 3:0, Mraclin-Sloga SU-ZA 2:2, Lomnica-Strmec 1:1, Vatrogasac-Sutla 1:2, Croatia-Klas 3:0 i Laduč-Bistra 4:3.

Podijeli