Novosti Sport Događanja

Jaska nadomak drugog mjesta

06.06.2017. / Igor

Fantastičnim izvedbama u posljednjih mjesec i pol dana nogometaši Jaske uoči posljednjih devedeset minuta stigli su nadomak osvajanja drugog mjesta u Prvoj županijskoj ligi. 

Kako je Bestovje u susretu protiv prvaka Dinama iz Jakovlja odigralo 3:3, a Jaska je svladala Krašić u prednosti za titulu viceprvaka su nogometaši trenera Damira Katovčića koji u posljednjih sedam utakmica nisu prosuli niti jedan bod. Posljednju, sedmu pobjedu u nizu Jaskanci su upisali u lokalnom derbiju protiv Krašića koji je na Centrali poražen s 4:0. Strijelci za pobjedničku momčad bili su Majdandžić, Novosel, Mravunac i Borković.

Pred Jaskancima je u posljednjem kolu još jedan lokalni derbi jer ih očekuje gostovanje na Kozlikovu kod Dinama koji je u ovom kolu s 4:2 svladao u Brdovcu BSK. Na zaprešićkom kraju gostovala je i klinčaselka Mladost koja je s 1:0 poražena od imenjaka iz Kraja Donjeg.

Osim Jaske uvjerljivi u ovom kolu bili su i igrači Rakovog Potoka koji su s 3:0 svladali Pušću. Uspješni su bili i igrači Zrinskog koji su s 3:1 svladali Slogu, dok je Mladost (L) tri boda osvojila u Drenju porazivši s 1:0 domaću Savu. Susret između Novaka i Bregane završio je podjelom bodova rezultatom 1:1.

Podijeli