Novosti Sport Događanja

Jaska pobjednički i kroz Drenje

02.06.2017. / Igor

I šestu utakmicu u nizu nogometaši Jaske riješili su u svoju korist. Ovoga puta Jaskanci su slavili u Drenju gdje su domaću Savu porazili s minimalnih 1:0. 

Pogodak odluke postigao je Krunoslav Novosel na proigravanje Josipa Jurinića. Pobjedom je Jaska uoči dva posljednja kola ostala u igri za drugo mjesto, budući da drugoplasirano Bestovje koje je u ovom kolu slavilo u Pušći s 4:0 ima samo bod prednosti.

Pobjeda Jaske jedini je trobod klubova jaskanskog nogometnog Središta, jer Dinamo je na Kozlikovu odigrao 1:1 protiv Novaka, a bod je osvojio i Krašić koji je protiv pretposljednjeg BSK-a odigrao 2:2. Bez bodova su jedino ostali igrači Mladosti (KS) koji su s 1:0 poraženi od Rakova Potoka. Svojevrsno iznenađenje predstavlja poraz vodećeg Dinama koji je u Luki kod Mladosti poražen s 2:1, a uspješni domaćini bili su i nogometaši Sloge i Bregane koji su svladali Mladost (KD) i Zrinski. U Brezju je Sloga s 4:2 nadigrala Mladostaše, dok je Bregana protiv Zrinskog slavila s 2:1.

U pretposljednjem 29. kolu u nedjelju od 18 sati igraju; Sava-Mladost (L), Jaska-Krašić, BSK-Dinamo (O), Novaki-Bregana, Zrinski-Sloga, Mladost (KD)-Mladost (KS), Rakov Potok-Pušća i Bestovje-Dinamo (J).

Podijeli