Novosti Sport Događanja

Jaska upisala četvrtu pobjedu, potop Jamnice u Rakovom Potoku

20.09.2018. / Redakcija

U šestom kolu Prve županijske lige koje je odigrano u srijedu Jaska je na Centrali došla do domaće pobjede svladavši Bestovje 2:0.

Prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka, a za domaćine su u nastavku pogađali Gornik (52 min.) i Novosel (79. min.) koji su tako Jaski donijeli četvrtu pobjedu u novoj sezoni.

Jamnica je, pak, na gostovanju kod Rakovog Potoka doživjela pravi potop, primivši čak 11 golova.

Bila je to šesta pobjeda Rakovog Potoka u jednako toliko odigranih utakmica, a o tome koliko su efikasni ove sezone najbolje svjedoči podatak da trenutno drže gol razliku od 30:0.

Niti gledatelji lokalnog dvoboja u Klinča Selima u kojemu su se susreli domaća mladost i Dinamo Okić nisu ostali zakinuti za pravu golijadu. Naime, domaćini su sa 6:3 bili bolji od ekipe Dinamo Okića.

Istog dana odigrano je i šesto kolo Jedinstvene županijske lige u kojemu je Kupinec na gostovanju kod Rugvice Sava 1976 s domaćinima podijelio bodove odigravši 0:0.

Tako Kupinec trenutno ima 10 bodova i nalazi se na sedmom mjestu lige. Prvo mjesto drži Dinamo Jakovlje sa 14 bodova, a sa samo jednim bodom manje prate ih momčadi Klasa, Lukavca, Poleta i Sutle.

Foto: Ilustracija

Podijeli