Novosti Sport Događanja

Jaskanski "Čempresi" drugi na turniru u Zürichu

05.02.2018. / Redakcija

Malonogometna ekipa Čempresi iz Jastrebarskog osvojila je sjajno drugo mjesto na turniru u Zürichu koji se održao u organizaciji NK Croatia Zürich.

Riječ je o ekipi koju čini skupina prijatelja iz Jastrebarskog koja se od 2011. tijekom zime sastaje u dvorani kako bi igrala mali nogomet. Momčad čine ekipe „Plavi Hidranti“ i „Bijeli Fazani“, a osim što vole nogomet međusobno se druže i nakon svake sezone u dvorani pripremaju "feštu".



Na turniru koji u Švicarskoj organiziraju iseljeni Hrvati, jaskanski su "Čempresi" nastupili već petu godinu zaredom, ovog puta s doista izvrsnim rezultatom. Do drugog mjesta Čempresi su stigli remiziravši prvu utakmicu protiv NK Croatie Zürich juniora rezultatom 1:1 nakon čega su se zaredale pobjede protiv Kraljeve Sutjeske, NK Hajduk Zürich, Baden 54, NK Lašvanska dolina, MNK Livno. U samom finalu Jaskanci su na žalost poraženi od ekipe Šujica rezultatom 2:0.



No, Čempresi su na ovom turniru ostvarili najbolji plasman do sad – drugo mjesto te pehar za Fair play, zahvalnicu za pet godina sudjelovanja na turniru te je njihov golman Ivan Povrženić proglašen najboljim. Na uspjeh su izrazito ponosni i najavljuju kako će sudjelovati i sljedeće godine s ciljem da postanu prvaci.



Po povratku iz Švicarske Čempresi nastavljaju igrati termin u staroj dvorani OŠ Ljube Babić od 20:45 do 21:45 sati te pozivaju sve ljubitelje dobrog nogometa da dođu ih pogledati.

Galerija slika

Jaskanski "Čempresi" drugi na turniru u Zürichu Jaskanski "Čempresi" drugi na turniru u Zürichu Jaskanski "Čempresi" drugi na turniru u Zürichu Jaskanski "Čempresi" drugi na turniru u Zürichu

Podijeli