Novosti Sport Događanja

Jaskanski karatisti osvojili 9 medalja

04.06.2018. / Vana Pocrnjić

U subotu, 2. lipnja održano je međunarodno karate natjecanje " 27. Sisak Cup"u Sisku u sportskoj dvorani Brezovica. Na natjecanju je sudjelovao i karate klub Jastreb koji je ostvario izvanredne rezultate.

Karatisti kluba Jastreb osvojili su 9 medalja, od kojih su 3 zlata, 4 srebra i 2 bronce. Nastupilo oko 200 natjecatelja i konkurencija je bila vrlo teška, ali karatisti Jastreba pokazali su se kao odlični borci i sportaši.

Oko svog vrata zlatne medalje su dobili Leona Sporiš, u kategoriji mlađe učenice preko 36 kilograma, Helena Bašić, u kategoriji učenice borbe do 36 kilograma i Andrej Pozderac, u kategoriji borbe učenici do 34 kilograma.

Srebrne medalje osvojili su Emil Tutek, u kategoriji učenici borbe do 34 kilograma, Ema Bencetić, u kategoriji učenice preko 44 kilograma, Mišel Pađan u kategoriji borbe mlađi kadeti do 45 kilograma i Stipe Rukavina u kategoriji kadeta borbe do 52 kilograma.


Treće mjesto, ali ne i manje vrijedno od ostalih mjesta osvojili su Helena Bašić, u kategoriji mlađe kadetkinje borbe do 40 kilograma i Marko Kovačević u kategoriji mlađi kadeti borbe preko 57 kilograma.

(Foto: Karate klub Jastreb)

Galerija slika

Jaskanski karatisti osvojili 9 medalja Jaskanski karatisti osvojili 9 medalja Jaskanski karatisti osvojili 9 medalja Jaskanski karatisti osvojili 9 medalja

Podijeli