Novosti Sport Događanja

Jaskanski ribolovci kreću u nove pobjede

24.01.2017. / majai

Pred natjecateljima Športskog ribolovnog društva Jastrebarsko je period pripreme za početak natjecateljske sezone, no hladno vrijeme i smrznuta jezera trenutno im onemogućuju uživanje u ribolovu.

-Zbog zimskih uvjeta, smrznutih jezera i nemogućnosti prakticiranja ribolova nama natjecateljima trenutno preostaje jedino da u toplini naših domova vežemo udice, sređujemo pribor za nadolazeća natjecanja i smišljamo taktike kako biti čim bolji na predstojećim natjecanjima – rekli su iz ŠRD Jastrebarsko.

Kako kažu, očekuju ih nastupi na nadolazećim natjecanjima u ligama Hrvatskog športskog ribolovnog saveza, a imat će i predstavnika na Svjetskom prvenstvu u Portugalu.

Uskoro tako slijede prijave za lige i registracija natjecatelja. Po prvi puta ŠRD Jastrebarsko imat će dvije ekipe u top ligama HŠRSa. Bit će to ekipa u Feeder ligi u sastavu Dražen Cestarić, Kristijan Fresl, Robert Novosel i Petar Novosel, te ekipa u šaranskoj ligi HŠRSa u sastavu Stjepan Holetić, Karlo Makarun i Mihael Guliš.

Šaranska liga HŠRSa je liga čiji su reprezentativci inače pod zastavom Republike Hrvatske ostvarili najveće svjetske uspjehe u natjecateljskom ribolovu.

Ne treba ni zaboraviti da Jaska već drugu godinu zaredom ima ribolovca na Svjetskom prvenstvu. Ove godine je to Kristijan Fresl u disciplini Feeder, a Svjetsko prvenstvo će se u lipnju održati u Portugalu. Valja spomenuti da je eprezentacija Hrvatske vodeća u Svijetu po plasmanima na Svjetskim prvenstvima čemu svakako doprinose i rezultati jaskasnkih ribolovaca.

Galerija slika

Jaskanski ribolovci kreću u nove pobjede

Podijeli