Novosti Sport Događanja

Jaskanski rukometaši odigrali prvu prijateljsku utakmicu

25.04.2018. / Redakcija

Treneri rukometnog kluba Jaska, nakon nešto više od tri godine neaktivnosti kluba, organizirali su prvu prijateljsku utakmicu mini rukometa u dvorani Osnovne škole „Ljubo Babić.“

Kako bi nakon napornog treniranja posljednjih nekoliko mjeseci mogli demonstrirati svoj napredak, treneri su dogovorili prijateljsku utakmicu protiv vršnjaka iz Rukometnog kluba Dubovac – Gaza.

U uzbudljivoj utakmici, gdje rezultat nije bio najvažniji, gosti su pobijedili s tijesnih 18 : 21, a unatoč porazu domaći rukometaši su bili sretni jer su imali priliku odigrati natjecateljsku utakmicu, što je velikoj većini, kao takva i bila prva utakmica rukometa.

-Ovo je samo jedna od aktivnosti koje se planiraju kako bi okupili što više dječaka i djevojčica u klub. Jedna od daljnjih aktivnosti jest i provođenje aktivnosti u Ljetnoj igraonici u organizaciji Društva naša djeca, gdje će se rukomet naći u ponudi sportskih aktivnosti u igraonici- kazali su treneri kluba Jaska.

Iz kluba također poručuju da će klub početkom jeseni prijaviti i ekipe za službena natjecanja u rukometnim ligama, a s obzirom na broj djece koje trenutno treniraju, krenut će se s mini rukometom.

Iz Rukometnog kluba Jaska pozivaju sve zainteresirane djevojčice i dječake da dođu na treninge koje se održavaju u dvoranama Oš Ljubo Babić i SŠ Jastrebarsko.

Sve dodatne informacije možete dobiti na mail rkjaska1955@gmail.com ili brojeve mobitela: 098 937 4039 ili 095 830 7913.

(Foto: Rukometni klub Jaska)

 

Galerija slika

Jaskanski rukometaši odigrali prvu prijateljsku utakmicu Jaskanski rukometaši odigrali prvu prijateljsku utakmicu Jaskanski rukometaši odigrali prvu prijateljsku utakmicu Jaskanski rukometaši odigrali prvu prijateljsku utakmicu

Podijeli