Novosti Sport Događanja

Jaskanski SOKAZ-ovci u usponu

10.01.2018. / majai

STK Jastreb I, Potkova sreće, STK Jastreb, AGG Geodeti i Bridovci odigrali su još jednu uspješnu jesensku sezonu lige SOKAZ i ponovno potvrdili kvalitetu jaskanskog rekreativnog stolnog tenisa.

Jesenska sezona lige SOKAZ 2017. odvijala se proteklih trinaest tjedana po dvoranama Zagrebačke županije i grada Zagreba, u kojoj su Jaskanci ostvarili odlične plasmane i osvojili nekoliko titula.

Potkova sreće, u sastavu Zlatko Dragović, Filip Frkonja Lacković, Bruno Vađina, dominirala je 9. ligom i osvojila prvo mjesto. STK Jastreb, u sastavu Nenad Bobinski, Ivan Klarić, Josip Šut i Roman Rodić, pomeo je konkurenciju u 10. ligi osvojivši prvo mjesto te titule najboljeg para lige i najboljeg igrača (Klarić). U 11. ligi iskazali su se AGG Geodeti u sastavu Robert Kovačević, Tomislav Kunović, Ivan Lončarić i Željko Oslaković koji su također osvojili prvo mjesto te titulu najboljeg para lige.

Bridovci, u sastavu Miljensko Jemić, Stjepan Palčić, Božidar Razum i Vladimir Vujčec, osvojili su 3. mjesto u 15. ligi, dok je STK Jastreb I u visokoj 5. ligi osvojio 10. mjesto i osigurao ostanak u ligi, u sastavu Miroslav Kapčić, Ivan Konečni, Tvrtko Kunović i Ivica Šeperić.

Osvajanje medalja u visokim ligama (od njih dvadeset i dvije) potvrđuje aktivnost i kvalitetu jaskanskog rekreativnog stolnog tenisa i neprestani razvoj unutar svakog tima. Timovi napreduju i pobjeđuju kako u ligi SOKAZ, tako i na turnirima izvan lige.

(SOKAZ liga)

Podijeli