Novosti Sport Događanja

Jaski 2. mjesto na Turniru Davor Popović

05.12.2018. / Redakcija

U nedjelju, 2. prosinca u dvorani Srednje škole Jastrebarsko, održan je 27. po redu košarkaški turnir JASKA 2018, a ujedno i 21. Memorijalni turnir DAVOR POPOVIĆ.

Prije početka turnira, uprava te 20-ak mladih članova Košarkaškog kluba Jaska, odali su počast svojim nikad prežaljenim članovima, Davoru Popoviću i Davidu Dimnjakoviću koji su svaki na svoj način ostavili neizbrisiv trag u povijesti Kluba.

Kao predigra turniru, odigrana je prvenstvena kadetska utakmica Jaska - Ivanić u kojoj su bolji bili gosti rezultatom 44:57.

Na turniru, koji se ove godine održavao za uzrast pretkadeta, nastupili su KK Petar Zrinski iz Vrbovca, KK Velgor iz Velike Gorice te domaćin KK Jaska.

Gosti iz Vrbovca su osvojili 3. mjesto izgubivši utakmice od Jaske rezultatom 48:39 te od Velgora rezultatom 73:15 .

U velikom finalu sportski prijatelji iz Velike Gorice odnose pobjedu rezultatom 84:46 te samim time i osvajaju 1. mjesto.

Najboljim igračem turnira proglašen je Ivan Vukojević iz pobjedničke momčadi.

Tijekom dana održana su i pojedinačna natjecanja, Pobjednik u izvođenju slobodnih bacanja bio je Luka Radić, a trice je najpreciznije šutirao 10 - godišnji Robin Vuković, oba članovi KK JASKA.

Galerija slika

Jaski 2. mjesto na Turniru Davor Popović Jaski 2. mjesto na Turniru Davor Popović Jaski 2. mjesto na Turniru Davor Popović Jaski 2. mjesto na Turniru Davor Popović Jaski 2. mjesto na Turniru Davor Popović Jaski 2. mjesto na Turniru Davor Popović Jaski 2. mjesto na Turniru Davor Popović Jaski 2. mjesto na Turniru Davor Popović Jaski 2. mjesto na Turniru Davor Popović Jaski 2. mjesto na Turniru Davor Popović Jaski 2. mjesto na Turniru Davor Popović

Podijeli