Novosti Sport Događanja

Jaski pobjeda na Kozlikovu kod Dinama

07.11.2017. / Igor

Nogometaši Jaske nakon domaće pobjede protiv Save, do druge uzastopne pobjede stigli su gostujućim slavljem u Kozllikovu gdje su porazili domaći Dinamo. Jastrebovi su susret u svoju korist riješili s 3:1, a s nova tri boda dodatno su učvrstili poziciju u sredini redoslijeda. 

Nije susret dobro krenuo po igrače trenera Damira Katovčića koji su se našli u rezultatskom minusu. Do odlaska na odmor za izjednačenje pogodio je Krunoslav Novosel, da bi u nastavku susreta Jaska preko Josipa Cukovića i Ignaca Jerbića potvrdila pobjedu.

Napokon su se osladili i igrači Krašića koji su u tek dvanaestom susretu ove jeseni osjetili slast pobjede. Na svom su travnjaku s 3:1 porazili momčad Sloge iz Brezja. U dvoboju imenjaka na Amruševu, klinčaselska i lučka Mladost podijelile su bodove odigravši susret bez pogodaka.

Vodeći Rakov Potok u ovom je kolu s 2:1 poražen u Farkaševcu od Zrinskog zakompliciravši dodatno borbu za jesenski naslov, jer četiri se momčadi (Rakov Potok, Mladost (KS), Zrinski, Mladost (KD)) nalaze unutar tri boda razmaka.

Podijeli