Novosti Sport Događanja

Jaski treća pobjeda u nizu!

08.04.2019. / Redakcija

Za ugodne nedjeljno prijepodne na Centrali pobrinuli su se nogometaši Jaske koji su u utakmici 20. kola 1. ŽNL Zapad svladali Slogu iz Brezja 3:1 te time potvrdili dobru proljetnu formu budući je Jaskancima ovo treća uzastopna pobjeda.

Utakmica je od samog početka ponudilo dosta prigoda i uzbuđenja te je mogla otići i u drugom smjeru, no Budinšćak se na vratima istaknuo sa nekoliko odličnih obrana prije nego što je Smičiklas srušen u gostujućem kaznenom prostoru, a iz kaznenog je udarca vodeći pogodak postigao kapetan Bradvić. Ipak, gosti se ne predaju te Galić poravnava lijepim udarcem u 34. minuti. Smičiklas samo par minuta kasnije bježi gostujućoj obrani te ovoga puta uspijeva pospremiti loptu iza leđa Jelića koji mu je u prethodnoj situaciji obranio gotovo „preslikani“ pokušaj.

Drugi dio donosi prigode na obje strane, no mreže su mirovale sve do 88. minute kada sudac Matijašec po drugi puta pokazuje na bijelu točku. Radilo se zapravo o„Copy-paste“ situaciji iz prvog dijela. Ponovno je srušen razigrani Smičiklas, a sigurni izvođač bio je kapetan Bradvić za konačnih 3:1.

Dobru formu Jaskanci će imati prilike prikazati u sljedećem kolu na gostovanju u Bestovju kod istoimenog domaćina protiv kojeg će Jaska tražiti četvrti uzastopni trijumf. (LC)

Podijeli