Novosti Sport Događanja

Jastrebovi aktivni na svim poljima

09.05.2017. / Igor

Proteklog vikenda jaskanski trkači sudjelovali su na gotovo svim trkačkim manifestacijama. Dio ekipe bio je u Krašiću na utrci Dolinom kardinala, dio ih je trčao na Gornjostubičkom ceneru u spomen na legendarnog Rudolfa Perešina, a Jaskanci su zabilježili i nastupe na Zagorje Treku te na velikoj humanitarnoj utrci „Wings for life“ u Zadru. Najviše kilometara na ovoj su utrci od Jaskanaca istrčali Maja Resman i Jadranko Grgona. 

Na utrci u Krašiću Tomislav Sekopet je bio drugi, a Antonio Marečić treći u svojoj kategoriji. Zorica Cvanciger na utrci u Gornjoj Stubici bila je peta u ukupnom poretku te prva u svojoj kategoriji.

Aktivnosti tu nije kraj, jer svakog petka po plešivičkim vinogradima se trči Bubbles run liga, dok je 21. svibnja na rasporedu jaskanski polumaraton- memorijal Predraga Bošnjaka za koji je do sada prijavljeno 330 trkača.

Galerija slika

Jastrebovi aktivni na svim poljima Jastrebovi aktivni na svim poljima Jastrebovi aktivni na svim poljima Jastrebovi aktivni na svim poljima Jastrebovi aktivni na svim poljima Jastrebovi aktivni na svim poljima Jastrebovi aktivni na svim poljima

Podijeli