Novosti Sport Događanja

Jelenaši završili s ljetnom stankom

01.09.2017. / Igor

Članovi Orijentacijskog kluba Jelen završili su s ljetnom stankom te nastavili s natjecanjima u Hrvatskoj i u inozemstvu. Proteklog vikenda nastupili su tako na prvenstvu jugoistočne Europe (SEEOC/SEEMOC) i Durmitor open natjecanju, u Crnoj Gori.

Daniel Fabijanić nastupio je na veteranskom prvenstvu (SEEMOC) te je kroz četiri dana ostvario plasman u sredinu poretka. Ostali natjecatelji sudjelovali su na Durmitor open natjecanju gdje su najbolje rezultate ostvarile Ana Beblek i Monika Martina Sipina Halper sa zlatnim, odnosno brončanim odličjem. Ivan Šeperić-Grdiša zauzeo je peto mjesto.

Sezona orijentacijskog trčanja u Hrvatskoj nastavlja se ovog vikenda s dvodnevnom utrkom JaSam O-Summer Cup, koje OK Jelen organizira u suradnji s prijateljskim klubom OK Japetić iz Samobora. Natjecanje će se održati na Japetiću, a prijavljeno je preko 170 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i Turske.

Galerija slika

Jelenaši završili s ljetnom stankom Jelenaši završili s ljetnom stankom Jelenaši završili s ljetnom stankom Jelenaši završili s ljetnom stankom Jelenaši završili s ljetnom stankom Jelenaši završili s ljetnom stankom

Podijeli