Novosti Sport Događanja

„Jelenovo“ natjecanje okupilo 111 trkača

23.02.2018. / Redakcija

Orijentacijski klub Jelen iz Jastrebarskog u nedjelju je organizirao prvo ovogodišnje natjecanje u orijentacijskom trčanju koje se održava u sklopu natjecanja O-PMF 2018. Tom prilikom proglašeni su i pobjednici kupova Hrvatske u orijentacijskom trčanju te su objavljeni rezultati za 2017. godinu.

Na natjecanju je nastupilo čak 111 natjecatelja, a po prvi puta u Jaski su trčali i natjecatelji iz Velike Britanije, Rusije te Švedske.

U klupskom poretku OK Jelen zauzeo je osmo mjesto u Kupu Hrvatske, a u elitnoj ženskoj kategoriji u Sprint Kupu Hrvatske brončanu medalju osvojila je Ana Beblek. Medaljom brončanog sjaja okitio se i Dalibor Stankovski koji se u Kupu Hrvatske natjecao u seniorskoj kategoriji.

Nakon Jaske natjecanje se seli u Donji Miholjac, Našice te Jankovac gdje će se za nešto manje od mjesec dana održati „Slavonija i Baranja Open“.

Galerija slika

„Jelenovo“ natjecanje okupilo 111 trkača „Jelenovo“ natjecanje okupilo 111 trkača „Jelenovo“ natjecanje okupilo 111 trkača „Jelenovo“ natjecanje okupilo 111 trkača „Jelenovo“ natjecanje okupilo 111 trkača „Jelenovo“ natjecanje okupilo 111 trkača „Jelenovo“ natjecanje okupilo 111 trkača „Jelenovo“ natjecanje okupilo 111 trkača „Jelenovo“ natjecanje okupilo 111 trkača

Podijeli