°C 22

Karate klub Jastreb na međunarodnom turniru osvojio tri medalje

11.02.2019.

Redakcija

U Ivanić Gradu u sportskoj dvorani Žeravinec održan je međunarodni karate turnir pod nazivom „31. Karate kup Mladosti “ na kojem je nastupio 61 klub iz 4 države sa 565 natjecatelja, a među njima se natjecao i karate klub Jastreb koji je ostvario odlične rezultate.

Na ovom natjecanju jaskanski karatisti osvojili su 3 medalje, jedno srebro i dvije brončane medalje.

Marko Kovačević osvojio je srebrnu medalju u kategoriji mlađi kadeti borbe preko 57 kilograma, a brončane medalje osvojili su Sebastijan Ban u kategoriji učenici borbe do 42 kilograma i Ciban Pavao u kategoriji učenici borbe preko 46 kilograma.

Još su u kategoriji učenica nastupile: Helena Bašić borbe do 36 kilograma i Ema Bencetić borbe preko 44 kilograma, u kategoriji mlađih kadeta/kinje: Mišel Pađan borbe do 48 kilograma, Jakov Kupina i Pavao Ciban borbe do 52 kilograma i Helena Bašić borbe do 40 kilograma, te u kategoriji kadetkinja Lucija Hodak borbe preko 54 kilograma.

-Svi ovi naši natjecatelji odličnim nastupima izborili su izravne borbe za odličja i malo ih je dijelilo od konačnog uspjeha-kazao je trener karate kluba Jastreb.(Foto: Karate klub Jastreb)