Novosti Sport Događanja

Karate klub Jastreb upisuje nove članove

15.09.2017. / Igor

S početkom nove školske godine kada ponovno počinju treninzi u sportskim dvoranama iz Karate kluba Jastreb pozivaju predškolsku i školsku djecu da im se priključe te da se odluče na treniranje karatea. 

Karate kao sport preporučuje se za razvoj motoričkih i funkcionalnih sposobnosti djece, njihovu brzu i pravilnu socijalizaciju u društvu. Karate kao borilački sport ne dopušta nekontroliranu agresivnost, već suprotno, razvija potpunu kontrolu udaraca bez kontakta i povreda, a u cilju jačanja samopouzdanja same osobe.

-Trenirajući u Karate klubu „Jastreb“ može se naučiti osnove karatea, rekreacijskog, naprednog i natjecateljskog karatea u borbama i katama, a napredovati se može polaganjem za učeničke i majstorske pojaseve- poručuju iz kluba.

Upisi za nove članove su srijedom i petkom u 19,15 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljubo Babić kada su i treninzi za početnike, dok napredna grupa i natjecatelji treninge imaju ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 19,30 do 20,30 sati u sportskoj dvorani Srednje škole Jastrebarsko.

Podijeli