Novosti Sport Događanja

Karatisti sudjelovali na međunarodnom kampu

04.07.2017. / Igor

Tijekom proteklog tjedna u Umagu je održan međunarodni karate kamp i Kup na kojem je sudjelovalo preko 2500 natjecatelja iz više od 50 zemalja. Treninge u kampu vodili su proslavljeni osvajači svjetskih odličja; Junior Lefèvre iz Belgije, Davide Benetello iz Italije, Douglas Brose iz Brazila i drugi. 

Među sudionicima ovog velikog kampa bili su i najbolji jaskanski karatisti; kadetkinja Lucija Hodak, kadet Karlo Volarić te junior Luka Vučinić.

-Vrijeme koje su naši natjecatelji proveli u kampu i samo natjecanje veliko je iskustvo koje do sada nismo imali prilike proći i bit će nam izuzetno važno kao priprema za izborni turnir za Svjetsko prvenstvo koji će se održati 26. kolovoza- poručuju iz Karate kluba Jastreb.

Samo natjecanje na kraju kampa bilo je izuzetno zahtjevno jer je u svakoj kategoriji nastupilo između 60 do 80 natjecatelja. Iako su Jaskanci imali odlične nastupe, zbog neiskustva na ovako velikim natjecanjima nisu uspjeli doći do odličja.

Galerija slika

Karatisti sudjelovali na međunarodnom kampu Karatisti sudjelovali na međunarodnom kampu Karatisti sudjelovali na međunarodnom kampu

Podijeli