Novosti Sport Događanja

Karatistima dvije medalje na "KIK Cup-u Rudolf Perešin"

29.10.2018. / Maja Peranić

Članica Karate kluba Jastreb Leona Sporiš osvojila je zlatnu medalju na IV. KIK Cup-u "Rudolf Perešin“ održanom proteklog vikenda u Križu. Još jednu medalju, onu brončanog sjaja, među Jaskancima, osvojio je Marko Kovačević.

Sedam jaskanskih karatista uspješno je nastupilo na ovom međunarodnom karate natjecanju koje je okupilo 613 natjecatelja iz 59 klubova i 8 država. Zasjale su za njihovim vratom i dvije medalje.

Zlatnu medalju osvojila je Leona Sporiš u kategoriji mlađe učenice borbe preko 36 kg dok je u kategoriji mlađi kadeti borbe preko 57 kg Marko Kovačević bio brončani.

U kategoriji učenika borbe do 34 kg nastupio je Andrej Pozderac, Pavao Ciban u kategoriji učenika preko 46 kg i u kategoriji mlađih kadeta borbe do 48 kg u kojoj je također nastupio i Mišel Pađan, dok su u kategoriji juniora borbe nastupili: Luka Vučinić do 68 kg, a u kategoriji borbe do 76 kg Karlo Volarić.

Galerija slika

Karatistima dvije medalje na "KIK Cup-u Rudolf Perešin" Karatistima dvije medalje na "KIK Cup-u Rudolf Perešin" Karatistima dvije medalje na "KIK Cup-u Rudolf Perešin" Karatistima dvije medalje na "KIK Cup-u Rudolf Perešin"

Podijeli