°C 1

Klepić trenirao u prestižnom kampu, za Pustaj nova sponzorska oprema

08.01.2018.

majai

Član podmlatka STK Jaska Andrija Klepić sudjelovao je na Božićnom kampu HSTS-a za mlade, talentirane hrvatske stolnotenisače i stolnotenisačice u Opatiji.

Klepić je na kamp pozvan na prema izboru i selekciji trenera za regionalni razvoj Gorana Radanovića.

S ostalim hrvatskim stolnoteniskim talentima Andrija je u Opatiji radio pod nadzorom hrvatskih trenera te bivšeg trenera kineske nacionalne selekcije i sadašnjeg trenera austrijske reprezentacije Liu Yan Juna.

-Tom prilikom naglasak je bio na kineskoj stolnoteniskoj tehnici, kretanju igrača, metodi serviranja, individualnim treninzima i korekciji tehnike tako da se je Andrija u klub vratio s novim saznanjima-ističu iz Stolnoteniskog kluba Jaska.

Još jedno veliko priznanje radu STK Jaska stiglo je nakon što je talent vrlo mlade jaskanske igračice Victorie Pustaj prepoznao poznati svjetski proizvođač stolnoteniske opreme sklopivši s njom ugovor o sponzorstvu temeljem kojeg će Victoria dvije godine biti potpuno opremljena stolnoteniskom opremom proizvođača i biti njegov promotor na natjecanjima te u ljetnim mjesecima pet dana sudjelovati na međunarodnom kampu na snimanju foto-promidžbenih materijala.

(STK Jaska)