Novosti Sport Događanja

Krizi Jamnice ne nadzire se kraj

30.10.2017. / Igor

Lanjski viceprvak Jedinstvene županijske lige, momčad Jamnice ove sezone nije niti sjena te momčadi koju su lani dijelile tek nijanse od naslova prvaka. Odlazak trenera Siniše Miokovića, te Marija Skorina i Ivana Britveca ostavio je prevelikog traga. Nakon jedanaest odigranih kola Jamnica je pretposljednja s tek pet osvojenih bodova. Borba za očuvanje ligaškog statusa ove je sezone neminovna. 

Svaki bod u narednim kolima bit će itekako vrijedan, jer vremena je sve manje. Pomak prema naprijed nije se dogodio niti u kolu za nama u gostima u Kerestincu gdje je domaći TOP slavio s 2:1.

U nešto boljoj poziciji barem trenutno nalazi se Kupinec koji s 11 bodova za kontom drži glavu iznad vode. U jučer odigranoj utakmici igrači Kupinca osvojili su bod odigravši 1:1 protiv Klasa.

Derbi susret 12. kola Jedinstvene županijske lige odigran je u Lukavcu gdje je vodeći istoimeni domaćin s 2:0 svladao drugoplasiranu Sutlu. Rezultati ostalih utakmica su; Rakovec-Bistra 0:3, Strmec-Laduč 1:2, Vatrogasac-Rugvica 2:2, Dinamo (J)-Sloga SU-ZA 2:1 i HNK Gorica II-Lomnica 7:0.

Podijeli