Novosti Sport Događanja

Kustošija i Vinogradar odigrali bez pogodaka

15.05.2017. / Igor

Derbi susret 26. kolo 3. HNL bio je onaj između Kustošije i Vinogradara čiji igrači nikako da i na gostujućem terenu pokažu dominaciju kakva ih ovog proljeća krasi u Vojarni gdje nisu ispustili niti jedan bod.

Na gostovanju u Kustošiji nogometaši Vinogradara ostali su neporaženi odigravši 0:0 u jednoj pravoj i borbenoj utakmici u kojoj je svakoj od momčadi pripalo po jedno poluvrijeme. Domaćinu prvo, a Vinogradaru drugo. No, ta inicijativa koju su imali u drugih 45. minuta nije im donijela pogodak kojem su najbliže bili u 67. i 86. minuti čime su petu utakmicu u nizu igrači trenera Stjepana Gomerca ostali bez zgoditka na gostujućem terenu.

Osim na Kustošiji pobjednika nije bilo niti u susretu između Samobora i Segeste koji je završio rezultatom 3:3. Bilo je ovo kolo domaćina budući da su slavili u četiri susreta. Opatija je sa 6:3 slavila protiv Stupnika, Dubrava Tim Kabel s 2:0 protiv Krka, Vrapče s 2:1 protiv Jadrana, dok je Zagorec s 2:0 svladao Dugo Selo. Vrbovec je doma pokleknuo protiv direktnog suparnika u borbi za ostanak, HAŠK-a s 3:0. Kolo će sutra zaključiti Maksimir i Trnje.

Podijeli