Novosti Sport Događanja

Lučelnica i Goli Vrh remizirali u napetoj utakmici

12.09.2017. / Igor

Derbi susret drugog kola malonogometne lige odigran je u Lučelnici gdje je istoimeni domaćin ugostio Goli Vrh. Napeta utakmica u kojoj je podijeljeno čak šest žutih kartona i jedan crveni završila je bez pobjednika rezultatom 2:2. 

Nakon prvog dijela domaći su igrači imali vodstvo koje su gosti preokrenuli do 29. minute utakmice. Posljednjih deset minuta igrači Lučelnice tražili su izjednačujući pogodak, no na vratima gostiju briljirao je Amar Duro, koji je ipak kapitulirao četrdesetak sekundi prije kraja kada domaćini preko Grčevića dolaze do izjednačenja. Ove dvije momčadi susrest će se već danas u Kup susretu koji je na rasporedu od 21 sat.

Jedina momčad koja je i drugom kolu ostvarila pobjedu je Domagović koji je kao domaćin s 5:1 svladao Gornju Zdenčinu. Najuvjerljiviju pobjedu u ovom kolu bilježi Bratina koja je s visokih 9:1 porazila Čeglje.

Najneugodnije iznenađenje lige nakon dva kola je lanjski finalist Prigorac koji je još uvijek bez bodova. Nakon poraza u Lučelnici, Prigorac je neuspješan bio i u Dragovanšćaku odakle je bodove nakon pobjede od 8:4 odnio Slavetić.

Podijeli