Novosti Sport Događanja

Lučelnica slavi naslov prvaka

30.05.2017. / Igor

Nogometaši Lučelnice novi su prvaci malonogometne lige Nogometnog središta Jastrebarsko nakon što su i u drugoj utakmici bili uspješniji od Prigorca zaključivši finalnu seriju s 2:0 u svoju korist. 

Nakon što su u prvoj utakmici slavili pobjedu od 6:2 u drugoj utakmici igranoj u Dragovanščaku Lučelnica je nakon velike drame slavila s 6:5. Domaćini puno bolje otvaraju utakmicu te nakon samo tri minute igre imaju vodstvo od 2:0, no gostujući igrači do 15. minute na zadovoljstvo svojih navijača vraćaju utakmicu u egal.

Ipak, s minimalnom prednošću na odmor odlaze igrači Prigorca, koji nisu uspjeli izdržati u tom ritmu, te Lučelnica do 27. minute postiže četiri uzastopna pogotka za vodstvo od 6:3 nakon čega domaćim igrači umjesto vratara uvode petog igrača te kreću na sve ili ništa. S dva pogotka Prigorac se šest minuta prije kraja približava na samo gol zaostatka, no u preostalom vremenu igrači Lučelnice uspjeli su očuvati svoju mrežu netaknutom za veliko i zasluženo slavlje, jer ovo je definitivno bila njihova sezona.

U četrnaest prvenstvenih susreta ostvarili su 13 pobjeda u samo jedan remi, a jedini poraz ove sezone doživjeli su u prvoj polufinalnoj utakmici doigravanja tek nakon kaznenih udaraca. No, taj ih je poraz samo ojačao jer su u preostala četiri susreta izašli kao pobjednici čime su osvojili toliko dugo iščekivani naslov prvaka.

Galerija slika

Lučelnica slavi naslov prvaka Lučelnica slavi naslov prvaka Lučelnica slavi naslov prvaka Lučelnica slavi naslov prvaka Lučelnica slavi naslov prvaka Lučelnica slavi naslov prvaka Lučelnica slavi naslov prvaka

Podijeli