Novosti Sport Događanja

Lučelnici jesenska dionica

07.11.2017. / Igor

Odigrano je posljednje, 10. kolo jesenskog dijela prvenstva u Županijskoj malonogometnoj ligi. Sasvim zasluženo naslov je osvojila Lučelnica koja je u deset odigranih utakmica ostvarila devet pobjeda i jedan remi. 

U posljednjoj utakmici ove jeseni Lučelnica se na svom terenu lako obračunala protiv fenjeraša Čeglja. Slavili su s 11:3 uz pet pogodaka Ivana Šandora. Prvi pratitelj Lučelnice je Gornja Zdenčina koja ima četiri boda manje. I oni su jesensku dionicu zaključili pobjedom. U Bratini su istoimenog domaćina porazili s 8:3.

Domagović koji je sjajno ušao u prvenstvu pri kraju je malo posustao. Domaćim porazom od Slavetića 8:3 jesen završavaju na četvrtom, a Slavetić na trećem mjestu.

Prigorac koji je lani bio viceprvak ove je sezone zadesila smjena generacija što se itekako vidi i po rezultatima. Tek četiri osvojena boda dostatna su tek za sedmo mjesto. U posljednjoj utakmici ove jeseni Prigorac i Goli Vrh remizirali su u Dragovanščaku odigravši 3:3.

POREDAK
1. Lučelnica 28, 2. Gornja Zdenčina 24, 3. Slavetić 15, 4. Domagović 15, 5. Goli Vrh 13, 6. Bratina 12, 7. Prigorac 4, 8. Čeglje 3

Podijeli