Novosti Sport Događanja

Mali Vinogradari puni dojmova iz Međugorja

12.03.2019. / Redakcija

Prepuni dojmova mali nogometaši Vinogradara vratili su se iz Međugorja gdje su proteklog vikenda sudjelovali na međunarodnom nogometnom turniru “Međugorje Cup 2019”.

 Selekcija U-9 pod vodstvom Brune Vađine u svojoj skupini je osvojila prvo mjesto nakon pobjeda nad Omišom 3:1, Zadrom 1:0 te poraza od Primorca 3:5. U sljedećoj fazi natjecanja ždrijeb ih je spojio sa sarajevskim Željezničarom, a poraz od 0:3 ne treba doživljavati tragično budući su mlade Sarajlije igrale finale te izgubile od Osijeka tek nakon izvođenja penala.

Bruno Vađina vodio je također i selekciju U-11 koja je u skupini zauzela treće mjesto sa 5 osvojenih bodova, a prolasku u daljnju fazu natjecanja ispriječila se slabija gol razlika. Zeleni limači su svladali Split II 2:0, remizirali bez golova protiv Primorca i Gruda, a poraženi su 3:0 od Zrinjskog iz Mostara.

Najstarija selekcija koja je nastupala na turniru (U-13) pod vodstvom Tomislava Kelave remizirala je protiv Primorca (0:0), a poraze je upisala protiv Zrinjskog (0:2) i Kustošije (1:2) te su natjecanje završili u skupini.

Važnije od samih rezultata su zajednički boravak te međusobno druženje mladih nogometaša kao i njihovih roditelja. Treba naglasiti kako je turnir jako dobro organiziran te je na njemu nastupilo preko 100 momčadi iz nekoliko zemalja. Nogometaši i njihovi roditelji su za vrijeme boravka posjetili crkvu Sv. Jakova, brdo Križevac i Podbrdo-mjesto ukazanja.

Iz Vinogradara posebno zahvaljuju glavnom donator gospodinu Ivanu Rubiniću koji je podmirio troškove puta djece i njihovih roditelja na ovaj turnir, a u svojim najmlađim nogometašima klub ima svjetlu i perspektivnu budućnost za koju ne mora strahovati. (LC)

 

Galerija slika

Mali Vinogradari puni dojmova iz Međugorja Mali Vinogradari puni dojmova iz Međugorja Mali Vinogradari puni dojmova iz Međugorja Mali Vinogradari puni dojmova iz Međugorja Mali Vinogradari puni dojmova iz Međugorja Mali Vinogradari puni dojmova iz Međugorja Mali Vinogradari puni dojmova iz Međugorja Mali Vinogradari puni dojmova iz Međugorja Mali Vinogradari puni dojmova iz Međugorja

Podijeli