Novosti Sport Događanja

Miklić i Prijić žele nagrade i u proljeće

09.12.2017. / Igor

Nogometni portal SportNews, u petak je organizirao, zajedno s Hotelom & Grand Casinom Admiral, te Macronom, proizvođačem sportske opreme iz Italije, dodjelu priznanja najboljim strijelcima Druge HNL i Treće HNL zapad.

Najuspješniji strijelac Druge HNL je Kutinjanin Borna Miklić, dvadesetjednogodišnji napadač Dinama II, koji je za vodeću momčad Druge HNL u jesenskim utakmicama (19 kola) postigao devet pogodaka od 26 njegove momčadi, tri više od prvih pratitelja na listi strijelaca.

Nagrada najefikasnijeg strijelca Treće HNL – skupine zapad pripala je Osječaninu Igoru Prijiću, članu Vinogradara iz Mladine, vodeće momčadi u ligi. Prijić (28) je ove sezone u 17 utakmica postigao fenomenalnih 26 pogodaka (od 42 njegove momčadi) i ima šest pogodaka prednosti pred prvim pratiteljem.

I Miklić i Prijić su istaknuli kako žele i na proljeće, po završetku sezone, biti na vrhu ljestvica strijelaca i tako zaslužiti nagrade portala SportNewsa, koji će po završetku sezone, osim najboljih strijelaca, darivati i najbolje igrače, trenere i fair-play trenutke Druge i Treće HNL zapad.

Podijeli