Novosti Sport Događanja

Mini rukometašice osvojile srebro

18.04.2018. / Redakcija

Rukometni klub Jaminica, prošlog je vikenda nastupio na 18. međunarodnom otvorenom prvenstvu Karlovca u mini rukometu za dječake i djevojčice rođene 2007 godine i mlađe.

Dječaci su u grupnoj fazi ostvarili sve tri pobjede i to redom protiv HRK Gorica(13-6), RK Mini sunce Biograd (11-9) te RK Lipa Pakrac 2 (9-1). U 1/8 finala su naletjeli na odličnu ekipu RK Viro Virovitica te izgubili 10-5 od kasnijeg finalista turnira, a ekipu je vodila trenerica Marta Zmajlović.

Djevojčice su također grupnu fazu odigrale savršeno te ostvarile sve tri pobjede i to protiv ŽRK Udarnik (9-4), ŽRK Umag (15-4) te ŽRK Vrbovsko (21-5.)

U 1/8 finala upisale su novu pobjedu protiv ŽRK Pazin (10-2) no onda dolazi infarkt utakmica u 1/4 finala protiv snažne ekipe ŽRK Ogulin koja je prošle godine stajala na postolju ovog velikog turnira.

Uslijedila je i utakmica za 3.mjesto, utakmica za postolje, za jedan od najvećih rezultata ove generacije djevojčica Jamnice a protivnik je ŽRK Novska. Djevojčice RK Jamnice u toj utakmici pokazuju svoje lice pobjednica, izvlače zadnje atome snage i pobjeđuju rezultatom 16-11.

U najbolju petorku turnira izabrana je Melani Šetek, ekipu je vodio trener Zoran Vujanić.

(Foto: Općina Pisarovina)

Podijeli