Novosti Sport Događanja

Nastavljen pobjednički niz

29.11.2016. / Nefertum IT
Stolnotenisačice i stolnotenisači jaskanskog kluba nastavili su s pobjedama u petom krugu Prve hrvatske lige zadržavši pozicije pri vrhu koje ih i dalje čine legitimnim kandidatima za naslovom prvaka.

Jaskanke su tako pobjedama protiv Samobora (4:1) i Svete Nedelje- Novaki (4:2) ostale u krugu ekipa koje se bore za prvo mjesto. Uz njih u tom krugu su još stolnotenisačice Vrsara, Jadranova i Dugog Sela. S koje će pozicije ove ekipe na stanku znat će se ovog vikenda kada završava prvi dio prvenstva koji će Jaskanke zaključiti gostovanjem u Ogulinu kod Kleka gdje odlaze pune samopuzdanja nakon posljednjih ligaških uspjeha. 

stk velika.jpg

U iščekivanju derbija

Dvije pobjede zabilježili su i stolnotenisači koji su gostovali na Kvarnerskoj rivijeri, gdje su najprije s 4:1 svladali kolege iz Kvarnera, da bi u popodnevnom meču istim rezultatom porazili ekipu Opatije '08.

stk velika 1.jpg

U posljednjem ovosezonskom meču Jaskanci dočekuju dosad neporaženu ekipa Stolnoteniskog kluba Velika Gorica Stanfar koja tog dana gostuje i kod Dugog Sela nakon čega će biti poznat rasplet borbe ove tri ekipe za prvo mjesto i prelazak u Superligu.



Podijeli