Novosti Sport Događanja

Nenina utrka okupila 138 orijentacista

25.05.2017. / Igor

Natjecatelji i članovi OK Jelen i proteklog su vikenda bili aktivni organizirajući u Petrovini 13. Neninu utrku, a osim toga dio natjecatelja nastupio je i u Markuševcu Turopoljskom na 37. Pokalu Zagreba u organizaciji OK Maksimir. 

I ovogodišnja Nenina utrka bodovala se za Kup Hrvatske, a učešće na njoj ove je godine uzelo 138 orijentacista. Od Jelenaša zapažene rezultate postigli su Daniel Stankovski zlatnom medaljom u seniorskoj kategoriji te voditelj karlovačke podružnice kluba, Marijan Bogović broncom u veteranskoj kategoriji. Josip Odžić i Željka Gajdek stigli su do osmog i četrnaestog mjesta osvojivši tako pokoji bod za klub.

Na natjecanju u Markuševcu Turopoljskom, zlatna odličja osvojili su Daniel Fabijanić i Marijan Bogović u seniorskoj i veteranskoj kategoriji, dok su Dalibor Stankovski i Željka Gajdek zauzeli peto i četrnaesto mjesto.

Galerija slika

Nenina utrka okupila 138 orijentacista Nenina utrka okupila 138 orijentacista Nenina utrka okupila 138 orijentacista Nenina utrka okupila 138 orijentacista

Podijeli