Novosti Sport Događanja

Noa Kelc treći u Zimskoj ligi

25.02.2019. / Redakcija

Treću godinu za redom, tijekom zimskih mjeseci održava se Zimska liga u orijentacijskom trčanju. U organizaciji Sportske udruge Izohipsa održano je ukupno 10 kola lige, a od Jelenaša najuspješniji je bio Noa Kelc s ukupnim trećim mjestom u M18 kategoriji.

U nedjelju, 10. veljače, održano je proglašenje pobjednika kupova Hrvatske u orijentacijskom trčanju i to u sklopu jaskanskog indoor natjecanja O-PMF 2019. To je ujedno bilo i prvo orijentacijsko natjecanje ove godine, već tradicionalno u organizaciji Orijentacijskog kluba Jelen iz Jastrebarskog.

Na samom natjecanju nastupilo je rekordnih 140 natjecatelja iz Hrvatske, Velike Britanije i Srbije, a proglašenju pobjednika kupova pridružilo se još nekoliko desetaka orijentacista. U klupskom poretku OK Jelen popeo se na sedmo mjesto u Kupu Hrvatske, a brončanom medaljom zasjala je Ana Beblek u disciplini precizne orijentacije.



Sljedeće natjecanje, 15. Nenina utrka, OK Jelen organizira za mjesec dana u Gornjem Izimju, a to će ujedno biti i prvo Kup natjecanje ove sezone.

Galerija slika

Noa Kelc treći u Zimskoj ligi Noa Kelc treći u Zimskoj ligi Noa Kelc treći u Zimskoj ligi Noa Kelc treći u Zimskoj ligi Noa Kelc treći u Zimskoj ligi Noa Kelc treći u Zimskoj ligi

Podijeli