Novosti Sport Događanja

Nogometaši Jaske odradili dobru sezonu

12.06.2019. / Redakcija

Nogometaši Jaske nedjeljnom su utakmicom kod Mladosti iz Luke okončali još jednu sezonu.

Poraz 3:2 koji je upisan sigurno ne može pokvariti dojam o dobro odrađenoj sezoni. Što se tiče same utakmice domaći su poveli 3:0 već nakon dvadesetak minuta igre, da bi Jaskanci u drugom dijelu preko dvostrukog strijelca Josipa Jurinića smanjili rezultat.

Jaska je tako sezonu završila na šestoj poziciji ljestvice 1. ŽNL Zapad sa 48 osvojenih bodova te gol razlikom 55-47 te ostvarenih 14 pobjeda, 6 neriješenih ishoda dok su devet puta Jaskanci protivniku priznali da je bio bolji. Na vrhu su se izdvojili prvak Rakov Potok sa 69 bodova te prvi pratitelj Sava iz Drenja sa 67 bodova.

Dvije Mladosti (Luka i Klinča Sela) su zauzele treću i četvrtu poziciju sa 58 osvojenih bodova, dok se na peto mjesto smjestila Bregana sa jednim bodom više od Jaskanaca. Pred nogometašima predstoji ljetna pauza, no za vodeće ljude kluba predstoji uzbudljivo ljeto koje bi trebali iskoristiti za dodatno osnaženje kako igračkog kadra tako i cijelog kluba u svim segmentima. Sudeći po dosadašnjem angažmanu predsjednika Bankovića i njegovih najbližih suradnika i privlačenju novih sponzora za vjerovati je kako bi Jaska nagodinu mogla „napasti“ i prvu poziciju te se pokušati vratiti u Jedinstvenu županijsku ligu.

(LC)

Podijeli