Novosti Sport Događanja

Nosi i ti dres NK Vinogradara

21.12.2017. / Igor

Prošlog ljeta na mjesto voditelja Škole nogometa Nogometnog kluba Vinogradar stigao je iskusni jaskanski nogometaši Tomislav Kelava koji se uz pomoć svih trenera i klupskih struktura primio posla kako bi se rad unutar Škole podigao na jednu veću razinu. 

Rezultatski se u tome uspjelo, no i na ostalim područjima stvari polako sjedaju na svoje mjesto.

-Zadovoljan sam, uspjeli smo sve posložiti. Rezultatima smo također itekako zadovoljni, jer stariji pioniri su nam prvi, a uz to igrali su i polufinale županijskog Kupa, kao i juniore gdje ove zime dovodimo nekoliko pojačanja. To je ona selekcija o kojoj smo jesenas pričali- kaže nam Tomislav Kelava.
Letvica se postepeno podiže, pa je tako cilj biti što bolji iz polusezone u polusezonu.

-U svakoj kategoriji imamo zadovoljavaju broj igrača te ih nećemo gomilati kako bi imali kvantitetu. Naša je želja okupiti kvalitetu na jednom mjestu, jer sve naše momčadi igraju u najvišim ligama od klubova bivše općine Jastrebarsko. Zahvaljujući roditeljima koji su prošlog ljeta zaradili neke novce na turniru te sponzorima uspjeli smo osigurati opremu za svu djecu koja će im biti potpuno besplatna. također, krajem ljeta organizirat ćemo i svoj turnir - priča Kelava koji je itekako zadovoljan i podrškom koja mu se daje.

Iako su zimski dani odmora nema, mladi nogometaši aktivnosti upotpunjuju sudjelovanjem na malonogometnim ligama, a već 10. siječnja kreće se s pripremama za drugi dio sezone.

-Pozivam svu djecu da nam se pridruže i odrade dva tjedna treninga s nama pa da ih priključimo u neku od naših selekcija- za kraj će Kelava koji je svim sportskim prijateljima i zaljubljenicima u nogomet i sport želi sve najbolje povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana.

Podijeli