Novosti Sport Događanja

Nova godina, stare navike

28.01.2019. / Redakcija

Nakon što im je snijeg odgodio planiranu utakmicu protiv Karlovca nogometaši Vinogradara su prvu pripremnu utakmicu u 2019. godini odigrali u subotu protiv Zagreba.

Susret protiv nekadašnjeg prvaka Hrvatske koji proljetni dio prvenstva čeka zakovan na dnu trećeligaške ljestvice odigran je na igralištu u sklopu kampa Zagrebello u Veslačkoj ulici u Zagrebu. Zeleni prema domaćinu nisu imali milosti te su slavili sa 3:0, a prema prikazanoj igri rezultat je mogao biti i uvjerljiviji.

Seriju pogodaka je otvorio tko drugi nego nezaustavljivi Igor Prijić na asistenciju Kurečkog. Sredinom drugog dijela Mislimi lijepo ubacuje iz kornera, a u kaznenom prostoru je najviši Matej Ivkovčić koji glavom posprema loptu u mrežu. Za konačnih 3:0 pobrinuli su se Marko Džida i Belmin Vila, prvi kao asistent, a drugi kao egzekutor u situaciji jedan na jedan protiv domaćeg vratara.

Vinogradar je igrao u sastavu: Šolčić, Mislimi, Ivkovčić, Bagarić, Grdenić, Povrženić, Pavlešić, Dučkić, M. Čakarun, Kurečki, Prijić (još su igrali: Bogović, L. Čakarun, Džida, Kelava, Vukić, Vila, Jakovljević, Prežgaj).

Teško je donositi zaključke nakon samo jedne odigrane utakmice, no sigurno veseli što Vinogradar je na prikazao dopadljivu igru koja će se sigurno kroz pripremni period dodatno poboljšavati.

Sljedeći test nogometaši Stjepana Gomerca imaju već u srijedu kada će snage odmjeriti protiv drugoligaša Hrvatskog dragovoljca. (LC)

Podijeli