Novosti Sport Događanja

Novosel zlatni u orijentacijskom trčanju na duge staze

18.06.2018. / Vana Pocrnjić

Članovi OK Jelen Jastrebarsko nastupili su u više natjecanja u orijentacijskom trčanju. Na natjecanju 38. Pokal Zagreba nastupili su u više kategorija, gdje je Marijan Bogović osvojio srebro, Zdravko Novosel broncu, a Miroslav Besten zauzeo je peto mjesto. Martina Bedeković Tanković i Ana Beblek zauzele su šesto odnosno osmo mjesto, dok je Ivan Šeperić-Grdiša bio deveti.



Varaždinsko natjecanje, 13. memorijal 7. GBR Puma, održano je kroz više dana i disciplina, a trkači OK Jelen nastavili su s dobrim rezultatima. Tako je Zdravko Novosel osvojio zlatnu medalju na natjecanjima na srednje i duge staze, a Ana Beblek je bila peta u sprintu i šesta na prvenstvu Hrvatske u TempO orijentaciji.



Ivan Šeperić-Grdiša pobijedio je na noćnom natjecanju u preciznoj orijentaciji i zauzeo šesto mjesto u prvenstvu Hrvatske u TempO orijentaciji, a na natjecanjima na srednje i duge staze zauzeo je ukupno peto mjesto. Na istom natjecanju Miroslav Besten bio je ukupno četvrti, Daniel Fabijanić šesti, a Marijan Bogović osmi. Martina Bedeković Tanković i Željka Gajdek zauzele su četvrto odnosno šesto mjesto.

Iako je prvi dio sezone gotov, aktivnosti OK Jelen ne prestaju. Članovi nastupaju na orijentacijskim natjecanjima u inozemstvu te na 12-satnom orijentacijskom natjecanju u Buzetu. Idući tjedan organiziraju i krati tečaj orijentacije, i ljetnu radionicu za najmlađe.

(Foto: OK Jelen)

Podijeli