Novosti Sport Događanja

NS Jastrebarsko: Klubovi oslobođeni nakande za preregistraciju

18.01.2018. / majai

Nogometno središte Jastrebarsko sinoć je održalo svoju redovnu izbornu skupštinu na kojoj je na novi četverogodišnji mandat potvrđen Miljenko Pavlaković. No, najbitnija novost za jaskanske nogometaše ipak je što će svoju registraciju od sada ponovno moći obavljati u Jastrebarskom, a k tome ove godine nogometni klubovi će biti oslobođeni plaćanja naknade za preregistraciju.

Nogometno središte Jastrebarsko u natjecanju ima 17 klubova te osam malonogometnih klubova koji rade s 12 momčadi seniora, 41 momčadi mladeži, 12 momčadi veterana i osam momčadi seniora malog nogometa, što je za pet momčadi mladeži više nego u godini ranije. Uz NK Vinogradar kao trećeligaša, tu su dvije seniorske momčadi u Jedinstvenoj županijskoj ligi, četiri u I. ŽNL zapad te pet momčadi u II. ŽNL zapad.



Sama skupština prošla je u duhu zajedništva i podrške novim projektima, izuzev predstavnika NK Desinec koji je suprotno Statutu i Pravilnicima tražio glas u Skupštini za dva kluba koja imaju samo veteranske momčadi. U konačnici je vodstvu Nogometnog središta dana puna podrška 21 nazočnog, od ukupno 25 članova, a posebno je pohvaljena inicijativa Predsjednika i Izvršnog odbora da obavezna preregistracija za nogometaše u 2018. godini bude besplatna.

- To je velik doprinos svim nogometnim klubovima, iz više razloga - financijskih jer naše Središte nije u sustavu PDV-a te je registracija odmah 25% povoljnija, svima će biti lakše to obaviti u Jaski i uštedjeti na vremenu i gorivu. Dodatno, komisija za preregistraciju u sastavu Kozlovac, Jagodić i Pavlaković, kao i cijelo Nogometno središte se odriče kompletne naknade za prvu preregistraciju s obzirom na to da smo nakon dugo godina dobili nazad tu mogućnost - rekao je predsjednik Pavlaković što su nogometni djelatnici popratili pljeskom.



U planovima za 2018. godinu, uz već spomenutu novost registracije igrača u Jastrebarskom, najavljena je i organizacija malonogometnog zimskog kupa, a predsjednik Pavlaković posebno je pozvao nogometne djelatnike da u svojim klubovima podupru mlade da krenu u tečajeve za suce.

- Pošaljite što više mladih koji se žele baviti suđenjem jer moramo odgajati kvalitetan mlađi sudački kadar. I taj tečaj ćemo također omogućiti da bude besplatan i stoga apeliram da pošaljete mlađe koji bi se uključili u sudačku organizaciju - pozvao je Pavlaković dodavši i kako vjeruje u nastavak međusobnog pomaganja između klubova te kvalitetnog odnosa Nogometnog središta Jastrebarsko prema samim klubovima.



Uz predsjednika Miljenka Pavlakovića izabrani su i za dopredsjednike Nevenko Kozlovac i Tomo Sedlarić, a izglasani su i novi mandati za članove Izvršnog i Nadzornog odbora. Skupštinu su pozdravili i povjerenik Željko Mihalj te Nenad Črnko ispred NS Zagrebačke županije koji su poželjeli nastavak uspješnog rada jaskanskog nogometnog središta.

(JO)

Galerija slika

NS Jastrebarsko: Klubovi oslobođeni nakande za preregistraciju NS Jastrebarsko: Klubovi oslobođeni nakande za preregistraciju NS Jastrebarsko: Klubovi oslobođeni nakande za preregistraciju NS Jastrebarsko: Klubovi oslobođeni nakande za preregistraciju NS Jastrebarsko: Klubovi oslobođeni nakande za preregistraciju

Podijeli