Novosti Sport Događanja

Održan turnir limača “Dinamo Okić 2018”

27.08.2018. / Maja Peranić

U Kozlikovu je ove subote u organizaciji nogometnog kluba Dinamo Okić održan peti po redu i tradicionalni turnir limača „Dinamo Okić 2018“.

Na turniru je nastupilo 13 momčadi među kojima je najbolja bila momčad NK Bregana kojoj je bez ijednog primljenog gola pripalo prvo mjesto. Drugo mjesto je zauzela momčad NK Dugo Selo, dok je treće mjesto zauzela momčad NK Sloga Brezje.



Najboljim golmanom je proglašen golman iz NK Bregane, Karlo Sauer, najviše golova na turniru je postigao nogometaš NK Jaske, Jakov Šoštarić, dok je za najboljeg igrača proglašen igrač iz redova NK Dugo Selo, Mate Perković.

Tijekom samog turnira održano je i natjecanje u izvođenju penala, a nagradu najboljeg izvođača penala je odnio igrač iz NK Dugo Selo, Luka Ačkar, dok je najbolji golman iz redova NK Vinogradar, Karlo Pozderac.



-Iako naši lokalni klubovi ovom prilikom nisu zauzeli prva mjesta na turniru, kao i sve ostale momčadi su prikazali dobar nogomet, te se s pravom ne moramo bojati za budućnost klinčaselskog i jaskanskog nogometa – kazali su organizatori.

(foto: NK Dinamo Okić)

Galerija slika

Održan turnir limača “Dinamo Okić 2018” Održan turnir limača “Dinamo Okić 2018” Održan turnir limača “Dinamo Okić 2018”

Podijeli