Novosti Sport Događanja

OK Jelen još jednom dobar domaćin

03.10.2017. / Igor

Članovi Orijentacijskog kluba Jelen odradili su odličan posao proteklog vikenda, sudjelovanjem, ali i organizacijom natjecanja u orijentacijskom trčanju.

U subotu je tako pet natjecatelja sudjelovali na natjecanju u okolici Bjelovara. Najuspješniji među njima bio je Daniel Fabijanić trećim mjestom u M21B kategoriji, dva mjesta ispred Dalibora Stankovskog. U istoj kategoriji Matija Puhek stigao je do desetog mjesta. U kategoriji M21A Ivan Šeperić-Grdiša zauzeo je dvanaesto mjesto, a Mijat Perić petnaesto.

Dan kasnije OK Jelen organizirao je u Dugoj Resi 3. Kup četiri rijeke, natjecanje koje se bodovalo i za Kup Hrvatske. Učešće na natjecanju uzela su 133 natjecatelja. Dan Kobasić ponovio je uspjeh s Japetića te je zauzeo treće mjesto u M12 kategoriji, dok je Vladimir Miovec bio peti u OPEN kategoriji. Isto mjesto osvojio je i Dalibor Stankovski u M21B kategoriji.

Na istom natjecanju za OK Maksimir nastupili su Jaskanci Petar i Ana Delić koji su zauzeli prvo i drugo mjesto u svojim kategorijama, dok je Damir Miljković bio je deveti za OK Vihor.

Galerija slika

OK Jelen još jednom dobar domaćin OK Jelen još jednom dobar domaćin OK Jelen još jednom dobar domaćin OK Jelen još jednom dobar domaćin OK Jelen još jednom dobar domaćin OK Jelen još jednom dobar domaćin OK Jelen još jednom dobar domaćin OK Jelen još jednom dobar domaćin

Podijeli